Hoppa till innehåll

Jordskalvsaktivitet

Välj styrka:

Välj tidsperiod:

USGS Significant Earthquakes, Past Day (Total: 2)

Updated: 2020-04-02 01:50 CEST

2020-04-02 01:48 CESTM 4.6 - 72km ESE of Cascade, Idaho

View full info

PAGER - GREEN ShakeMap - V DYFI? - VII

Time
2020-04-01 00:27:41 UTC
2020-03-31 17:27:41 -07:00 at epicenter
Location
44.320°N 115.173°W
Depth
10.00 km (6.21 mi)

2020-04-02 01:49 CESTM 6.5 - 72km W of Challis, Idaho

View full info

PAGER - GREEN ShakeMap - VIII DYFI? - VIII

Time
2020-03-31 23:52:31 UTC
2020-03-31 16:52:31 -07:00 at epicenter
Location
44.448°N 115.136°W
Depth
10.00 km (6.21 mi)

VÄDER KURIOSA - KLOTBLIXT

Klot- eller kulblixt är en blixt som man inte vet så mycket om. Den har en storlek från en citron till en fotboll och den dras till metaller. De uppträder oftast omedelbart efter ett blixtnedslag och kan ha vilken färg som helst. Kulblixtarna slutar i regel genom att blekna men ibland kan det hända att den slutar med ett hörbart ljud. (Källa: SMHI)